Saaristoruokaa / Strandbon reseptikirjasta

  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group

Reseptejä 2014-2016


Strandbon reseptikirja

Julkaisemme vuonna 2016 uuden ruokareseptin joka kuukausi ja ilmoitamme siitä Strandbo Bulletin kuukausikirjeen ohessa. Nyt voit maistella Strandbon saaristomakuja vaikka joka päivä!

Strandbo Bulletin


Reseptit 2016


Sitruunainen lohi - tammikuu

Ainekset neljään annokseen:

  • 1kg punajuuria
  • 1dl Go Green kuorittuja seesaminsiemeniä
  • 2 salottisipulia
  • 100g voita
  • 1dl kapriksia
  • 600g lohifilettä
  • 1 sitruuna
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Voita paistamiseen

Valmistus:

1. Keitä punajuuret kuorineen pehmeäksi, reilusti suolatussa vedessä. Anna jäähtyä hetken ja kuori käsin. Pilko punajuuri.

2. Paahda seesaminsiemeniä kuivalla paistinpannulla. Kaada lautaselle. Kuori ja hienonna salottisipulit.

3. Sulata voi paistinpannulla. Anna voin paistua hieman sekoittaen niin kauan, että voi on kullan värinen. Lisää punajuuri, salottisipulit, kaprikset ja seesaminsiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla. Pidä seosta lämpimänä kannen alla odottaen tarjoilua.

4. Huuhtele sitruuna hyvin ja raasta kuori. Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista lohi voissa, melko korkealla lämpötilalla, kunnes se on saanut kauniin värin toiselta puolelta. Käännä lohi ja ripottele sitruunankuorta sekä purista hieman sitruunamehua lohen päälle. Sulje liesi ja annan lohen kypsyä loppuun jälkilämmöllä

Tarjoile lohi punajuurien ja vihersalaatin kera.

Pavuilla taikinoitu karitsan kare - helmikuu

Papu- ja kaalisalaattipedillä punaviiniliemen kera



PAVUILLA TAIKINOITU KARITSAN KARE
  • 1 kg putsattua karitsan karetta
  • 3 dl valkoisia papuja – vuorokauden lioitettuna
  • 1 dl vaaleaa vuokaleipää revittynä
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 4 rkl voita – sulatettuna
  • 1 valkosipulin kynsi – murskana
  • siveltelyyn vähän kananmunanvalkuaista
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa ja pippuria

Keitä papuja kunnes ne alkavat hajota, kaada vesi pois ja anna kuuman höyryn haihtua hetki. Soseuta pyreeksi tehosekoittimessa. Ota kaksi kolmasosaa pyreestä sivuun myöhempää käyttöä varten. Lisää vuokaleipä, kananmunankeltuainen, voi, valkosipuli ja jatka soseuttamista. Mausta suolalla ja pippurilla. Mausta karitsan kare suolalla ja pippurilla ja ruskista se. Pyyhi kare talouspaperilla ja sivele kananmunanvalkuaisella. Levitä papumassa kareen päälle ja paista uunin grillivastuksen alla. Kun papumassa on saanut väriä, alenna lämpö 100°C:een ja kypsennä kunnes kareen sisälämpötila on 55°C.


VALKOINEN PAPUPYRE
  • 2/3 soseutetuista pavuista
  • 3 dl kanalientä
  • 30 g voita
  • ½ tlk jauhettua juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria

Keitä kasaan kaikki ainesosat ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.


PAPU- JA KAALISALAATTI
  • 10-12 leikkopapua – ryöpätty ja leikattu 2 cm:n paloiksi
  • 1/2 suippokaalin pää – lehdet toisistaan erotettu ja ryöpätty
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl salottisipulia hienonnettuna
  • valkoinen papupyre
  • suolaa ja pippuria

Sekoita kaali, leikkopavut ja salottisipuli oliiviöljyn kanssa kattilassa. Kun vihannekset ovat lämpimiä, lisää papupyre ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.


PUNAVIINILIEMI
  • 3 dl tummaa vasikanlientä
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pipuria

Keitä vasikanliemi ja punaviini puoleen ja mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele voilla.


KAALILASTUT
  • 6 palaa kaalinlehteä – ryöpätyt
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl vettä
  • suolaa

Keitä sokeri ja vesi. Sivele kaalinlehdet sokeriliemellä. Ripottele päälle hiukan suolaa ja paista 120°C uunissa, kahden silpattimaton välissä, tai voideltujen voipapereiden ja kahden pellin välissä. Ota uunista kun lehdet ovat saaneet väriä, noin 15 minuuttia..



Guinness Ribsit uunissa - maaliskuu

Raaka-aineet.


  • Ribsejä
  • 1 pkt pekonia
  • Chilisinappia
  • Kauhukeittiön Dry Rub ribseille
  • 1 tlk Guinness

Tämä resepti on läpiajettu kiertoilmauunissa, jossa paistoajan päällä oli pelkkä kierto. Aseta ribsit ritilälle uunin keskitasolle ja anna kypsyä 1,5 tuntia pelkällä kiertoilmalla, 110 asteessa. 30 min paistamisen aloituksesta, lado ribsien päälle pekonit. Tämä estää ribsejä kuivumasta, sekä tuo niihin lisää makua. 1,5 tunnin jälkeen poista ribsit uunista ja kääräise folioon. Ennen takaisin laittamista lorauta pakettiin Guinness -olutta. Kääri ribsit varovasti, ettei luu puhkaise foliota. Laita ribsit takaisin uuniin ja jatka mureuttamisvaiheella eli folioon käärittynä ainakin 2 tuntia. Ota kahden tunnin jälkeen ribsit pois uunista ja samalla vaihdetaan grillivastus päälle ja löylyt nostetaan 250 asteeseen. Poista ribseistä foliot, nosta ribsit uuniin hieman ylemmälle tasolle ja roustaa pintaan väriä. Tähän menee muutamia minuutteja, joten kannattaa parkkeerata uunin eteen väijymään. Huomaat, miten pinta alkaa hieman karamellisoitumaan ja ottamaan samaa efektiä, jota grillaaminen tuo ribseihin.

Vinkki: Guinness ribsit onnistuvat myös uunissa kerta kaikkiaan hienosti. Tärkeintä on maustaa liha hyvin (älä keitä) ja antaa ajan hoitaa homma! Folion sisään voi oluen sijaan kaataa esim. ananasmehua. Jokaisen oman maun mukaan voi käyttää myös valkosipulia, yrttejä tai hieman tulisempaa chiliä antamaan potkua.

Tyrni-juustokakku - huhtikuu

Pohja

  • 200 g kaurakeksejä
  • 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)

Täyte

  • 4 kpl liivatelehteä
  • 2 1/2 dl vispikermaa (rasvaa 38 %)
  • 400 g tuorejuustoa
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1/2 dl sitruunamehua

Kiille

  • 4 liivatelehteä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2½ dl sileää tyrnihilloa

1. Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan ( Ø 24 cm) kokoinen pala ja pane se vuoan pohjalle. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle.


2. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon notkistettu tuorejuusto sekä sokerit. Purista liivatteista vesi. Liuota lehdet kuumennettuun mehuun. Kaada jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana juustomassaan ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.


3. Liota liivatteita kiillettä varten kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kiehauta sitruunamehu ja tyrnihillo. Sekoita puristellut liivatteet sekaan. Jäähdytä 20 minuuttia. Tarkista maku. Kiille saa olla hieman kirpeän makuinen. Kaada kiille hyytyneen kakun päälle ja anna hyytyä vielä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Irrota juustokakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Koristele juustokakku mielesi mukaan.

Tuoretta parsaa ja paistettua kuhaa - toukokuu

Ainekset:

  • 3 parsaa/annos
  • suolaa
  • sitruunan mehu
  • sokeria
  • pala purjoa
  • 2 tomaattia

Reduktioliemi:

  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • timjamia
  • laakerinlehti
  • 2 dl valkoviinietikkaa
  • 4 dl valkoviiniä

Hollandaise:

  • 5 keltuaista
  • 250g voita
  • 5 rkl reduktiolientä
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 sitruunan mehu

Paistettua kuhaa:

  • 2 kuhafilettä
  • suolaa
  • 50g voita
  • öljyä

Kuori ja keitä parsat vedessä, joka on maustettu sitruunamehulla ja sokerilla. Lohko tomaatit ja hienonna purjo. Kun parsat ovat kypsiä lisää parsat kuullotetun purjon ja tomaatin joukkoon. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.


Reduktioliemi: Kiehauta etikka ja viini ja lisää loput aineet. Keitä, kunnes kolmasosa jäljellä. Siivilöi ja jäähdytä.


Hollandaise: Laita keltuaiset kattilaan ja mittaa reduktioliemi joukkoon. Sulata voi pehmeäksi. Sekoita keltuaisliemiseos tasaiseksi. Nosta kattila liedelle ja sekoita koko ajan seosta. Laske mielessäsi kymmeneen ja siirrä kattila liedeltä. Jatka sekoittamista koko ajan. Siirrä kattila takaisin liedelle. Jatka kypsentämistä, kunnes seos on kypsää paksua vaahtoa eikä pinnalla ole ilmakuplia. Siirrä kattila kokonaan liedeltä pois ja lisää pehmyt voi joukkoon muutamassa erässä. Lisää mausteet ja siivilöi kastike.

Paistettua kuhaa: Kuumenna paistinpannu. Siisti kuhafileistä ruodot pois ja leikkaa fileet paloiksi. Mausta fileet suolalla. Paista fileet paistinpannulla voissa kypsiksi.

Reseptit 2014


Strandbon saaristolaisleipä - tammikuu

Ainekset:

  • 1 l piimää
  • 75 g hiivaa
  • 3 dl tummaa, tai leipäsiirappia (oikein makeasta leivästä pitävä voi lisätä siirapin määrää vielä desilitralla)
  • 3 dl kaljamaltaita
  • 3 dl vehnä-, tai ruisleseitä
  • 3 dl ruisjauhoja
  • 1 rkl suolaa
  • 10 dl vehnäjauhoja

leivän voiteluun: 1 rkl siirappia ja 3 rkl vettä


Valmistus:

Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva. Lisää mukaan siirappi, kaljamaltaat, leseet, ruisjauhot, suola ja vehnäjauhot. Kohota 1 1/2 tuntia. Voitele leipävuoat voisulalla ja jaa taikina kolmeen reilu litran vetoiseen leipävuokaan. Paista uunin alimmalla ritilällä 175 asteessa 2 tuntia. Lopuksi voitele paiston loppuvaiheessa leivät siirappi-vesiseoksella. Kumoa voipaperille ja jäähdytä liinan alla. Parhaimmillaan leipä on seistyään viileässä muutaman päivän.

Strandbon Gubbröra (Äijänsörsseli) - helmikuu

Ainekset 4-6 annokseen:

  • 4 kpl. keitettyjä kananmunia
  • 70 g. hienoksi hakattua anjovista
  • 2 rkl. punasipulia, silputtu
  • 2 rkl. ruohosipulia, hienoksi leikattu
  • 2 rkl. tilliä, nypittynä
  • 1 rkl. Crème fraiche vaahdotettuna (vuolukerma)

Valmistus:

  • 1. Kuori ja hienonna kananmunat.
  • 2. Pilko anjovikset ja punasipuli brunoise. Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja nypi tilli.
  • 3. Vaahdota kevyesti Crème fraiche.
  • 4. Sekoita ainekset keskenään.

Gubbröra on parhaimmillaan sellaisenaan saaristolaisleivän päälle!

Sitruuna-marenkitorttu - maaliskuu

Ainekset n. 10-12 hengelle.

Torttupohja:

  • 3 ½ dl puolikarkeaa vehnäjauhoa
  • 1 ½ dl hienokiteistä sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 100 g voita
  • 1 kananmuna
  • 1 dl ranskankermaa

Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää pehmitetty voi, kananmuna sekä ranskankerma. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikina palloksi ja anna hetki viilentyä kylmässä.


Täyte:

  • 300 g mascarponea
  • 3 keltuaista (valkuaiset kuorrutteeseen)
  • 3 sitruunaa
  • 3 dl tomusokeria

Purista sitruunoista mehu ja yhdistä neste tuorejuuston joukkoon. Vispaa joukkoon keltuaiset ja mausta tomusokerilla.


Kuorrute:

  • vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. mausta tomusokerilla sekä tilkkalla sitruunanmehua.

Painele valmis taikina voideltuun vuokaan (esim. pyöreä vuoka n. 30 cm halkaisijaltaan) ja esipaista noin 5 min 185 asteisessa uunissa. Kaada juustotäyte torttupohjalle ja jatka paistamista 10–12 minuuttia kunnes täyte alkaa olla kypsynyt. Poista torttu uunista ja pursota nopeasti marenkimassa tortun päälle. Nosta uuninlämpötilaa 225 asteeseen gratinoi kunnes marenki on saanut kauniin pähkinänruskean värin. Ota torttu uunista ja anna vetäytyä sekä jäähtyä.


Parsaa polonaise - huhtikuu

Ainekset n. 4 hengelle.

  • tuoretta valkoista parsaa noin 24 kpl
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • ½ dl hienoksi pilkottua lehtipersiljaa
  • ½ dl.saaristonvoita
  • 1 dl krossattua (murennettua) saaristolaisleipää
  • hienokiteistä merisuolaa, valkopippuria

Valmistus:

  • 1. Kuori ja puhdista parsat nupusta tyviosaan päin. Keitä parsat hiljalleen napakaksi. Keittoaika vaihtelee parsan koosta riippuen 8-12minuuttia.
  • 2. Hienonna munat ja persilja, mausta varovasti suolalla ja pippurilla.
  • 3. Paista kevyesti saaristoleipämuru voissa rapeaksi rouheeksi.
  • 4. Nosta parsat lämpimille lautasille. Ripottele päälle pilkottua persiljaa, hienonnettua kananmunaa ja juuri paistettuja saaristolaisleipämuruja. Tarjoa heti.

Grillattua lammasta - toukokuu

Toukokuun reseptit Grillattua lammasta ja Crepes à la Strandbo ovat videomuodossa! Katso videot täältä!

Kalanyytit - kesäkuu

Kesäkuun reseptit Kalanyytit ja marja crumble à la Strandbo ovat videomuodossa! Katso videot täältä!

Kalakeitto - heinäkuu

Lohikeitto, 4 annosta

  • 6 keskikokoista perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 8 dl vettä
  • 1 ½ tl suolaa
  • Muutamia kokonaisia maustepippureita
  • laakerinlehti
  • 300 g lohta
  • 100 g kylmäsavustettua lohta
  • 2 dl kermaa
  • tuoretta tilliä

Paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mausteet, sipulit ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla ~5 minuuttia. Lisää perunapalat ja keitä ~10 minuuttia (testaa vihannesten kypsyys). Lisää keittoon kala, kerma ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5 minuuttia. Mausta tillillä.

Kesämarjatrifle - elokuu

Kesämarja-trifle, 4 annosta

  • 4 munaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta

Lisäksi kermavaahtoa, soseutettuja marjoja ja marjoja/kukkia koristeeksi.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahto on valmista, kun vatkaimella/nuolijalla valuttamasi kuvio jää hetkeksi vaahdon pintaan. Huolellinen vaahdotus on tärkeää myös maun kannalta. Liian vähän aikaa vatkattuna muna voi maistua häiritsevästi valmiissa pohjassa.

Kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan/vaahtoon. Kaada valmis taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja Paista 6-8 minuuttia 200 asteessa keskitasolla.

Laita läpinäkyvän (mieluiten lasisen) kulhon pohjalle pala kakkupohjaa, jonka päälle levitetään soseutettuja tuoreita marjoja ja sen jälkeen kermavaahtoa. Kasaa trifle tekemällä kolme tällaista kerrosta. Anna seistä jääkaapissa muutaman tunnin ajan ja juuri ennen tarjoilua koristele tuoreilla marjoilla ja kukilla. Helppo, nopea ja herkullinen jälkiruoka.

Purjotagliatelle - syyskuu

Pangrattato

  • ½ l pilkottuja tuoreita sieniä esim. herkkutatteja (tai noin kourallinen kuivattuja sieniä)
  • ½ kuivattu vaalea leipä
  • Suolaa ja pippuria
  • Oliiviöljyä
  • 2 kokonaista ja kuorittua valkosipulinkynttä
  • 1 oksa rosmariinia

Purjotagliatelle

  • 5 pestyä ja puhdistettua purjoa
  • Voita
  • 3 siivutettua valkosipulinkynttä
  • Tuoretta timjamia
  • 2 dl hyvää valkoviiniä
  • ½ l kanalientä
  • 12 siivua parmankinkkua
  • Pastaa (tagliatelleä)
  • Parmesaania

Puolita purjot pituussuunnassa ja pilko parin sentin pituisiksi paloiksi. Kuumenna n. ruokalusikalliset öljyä ja voita kasarissa. Kun seos alkaa kuplia, lisää valkosipulit, timjami ja purjonkappaleet. Kuumenna hetki ja sen jälkeen kaada päälle lasi viiniä, rouhi päälle pippuria ja kaada sekaan kanaliemi.

Peitä purjoseos parmankinkkusiivuilla, laita kansi päälle ja keitä miedolla lämmöllä 25-30 minuuttia. Kun purjot ovat pehmeitä, ota kasari pois liedeltä.

Sekoita sienet ja palasiksi leikattu leipä tehosekoittimessa muruiksi, lisää hyppysellinen merisuolaa. Kuumenna pannulla pari ruokalusikallista oliiviöljyä ja lisää siihen valkosipuli ja rosmariinin oksa. Paista hetki ja kaada sen jälkeen leipä-sieniseos pannulle. Heiluttele muruja pannulla kunnes niistä tulee kullanvärisiä ja rapeita. Kaada talouspaperin päälle jäähtymään ja poista valkosipuli ja rosmariini.

Keitä isossa kattilassa ja reilusti suolatussa vedessä tagliatellet. Poista parmankinkku purjojen päältä ja pilko se ja sekoita purjojen sekaan. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan, sen jälkeen sekoita purjoseokseen reilusti parmesaania ja ruokalusikallinen voita. Valuta vesi pois pastasta (säästä pieni tilkka keitinvettä) ja sekoita pasta purjojen kanssa. Kaada sekaan vielä tilkkanen keitinvettä; se lisää reilusti makua. Laita kaikki ainekset isoon kulhoon, kaada päälle osa pangrattatosta ja halutessasi vielä hieman parmesaania. Loput pangrattatot voi laittaa pieneen kulhoon pastan vierelle ja lisätä oman maun mukaan. Tarjoa heti.

Hauki-vuohenjuustokastike pastalle - lokakuu

Ainekset 4 hengelle

  • 500 g haukea
  • 1 sipuli
  • voita paistamiseen
  • kuohukermaa
  • murentuvaa vuohenjuustoa
  • suolaa ja pippuria
  • hyvälaatuista pastaa

Jauha hauki (tai leikkaa se ruotojen poiston jälkeen pieniksi paloiksi) ja paista heti jauhamisen jälkeen voissa sipulin kanssa. Lisää vuohenjuusto ja anna sulaa, lopuksi kaada joukkoon kerma ja kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää pippuria oman maun mukaan ja jätä miedolle lämmölle pastan keittämisen ajaksi. Valuta pasta ja sekoita mukaan kermainen haukiseos. Koristele tuoreilla yrteillä oman maun mukaan, esimerkiksi lehtipersiljalla.

Härkää aurajuustokastikkeessa - marraskuu

Ainekset 2-4 hengelle

  • 400 g marinoitua naudanpaistia suikaleina
  • 100 g sipulia hienonnettuna
  • valkosipulia
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 1 rkl yrttiseosta (oregano, salvia, kirveli, fenkoli, persilja)
  • 1 tl rouhittua viherpippuria
  • 4 dl vettä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 50-100g Aurajuustoa

Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää mausteet ja sekoita. Ruskista paistisuikaleet kevyesti. Sekoita kuullotetut ja ruskistetut raaka-aineet. Lisää tomaattimurska, mausteet ja vesi. Hauduta miedolla lämmöllä noin ½ tuntia. Lisää valmiiseen kastikkeeseen Aurajuusto ja sekoita. Tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.

Mausteinen glögikakku - Joulukuu

Pohja

  • 150g piparkakkuja
  • 75g voita

Täyte

  • 4 liivatelehteä
  • 2dl vispikermaa
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl kardemummaa
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • 3 rkl appelsiinimehua

Pinnalle

  • 4 liivatelehteä
  • 1dl vettä
  • 3dl glögitiivistettä

Murskaa piparkakut. Sulata rasva ja sekoita piparimurujen kanssa. Aseta leivinpaperi irtopohjavuokaan (24cm halkaisija) pohjan ja reunojen väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Pane liivatteet kylmään veteen ja anna liota 10 minuuttia. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuuston joukkoon tomusokeri ja mausteet. Nostele kermavaahto juustoseoksen joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota hyvin puristetut liivatteet mehuun. Kaada liivateseos hieman jäähtyneenä täytteen joukkoon samalla sekoittaen. Levitä täyte piparipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa n. 3 tuntia.

Liota liivatteita 10 minuuttia kylmässä vedessä. Kuumenna vesi kattilassa ja liuota hyvin puristetut liivatteet veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana glögin joukkoon samalla sekoittaen. Anna hieman jäähtyä. Kaada mehuhyytelöä puoliksi hyytyneen kakun päälle varovasti, jotta juustotäyte ei sekoitu. Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Koristele vaikka kanelitangoilla.