Hotel Airisto Strand / Parainen

  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group
  • Strandbo Group

AUKIOLOAJAT 2019

Pidätämme oikeudet muutoksiin.Ensimmäiset maininnat Airiston hotellista ovat jo 1900-luvun alkupuolelta. Airiston historia on tutustumisen arvoinen, eikä nykypäiväkään jää sen varjoon – ravintola Airisto Strand sekä vilkas satama, Airisto Marina, palvelevat ilolla vieraitaan. Herkullinen ruoka, merellinen luonto sekä monet ympärivuotiset seikkailut ja saaristoretket ovat ainutlaatuisia elämysten lähteitä. Airisto on loistava vierailukohde niin päiväkävijöille kuin yöpyville vieraillekin. Hyvät ravintolapalvelut, vilkas vierasvenesatama ja lapsiystävällinen hiekkaranta takaavat unohtumattomia elämyksiä koko perheelle.

Airistolla on tarjolla erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä perheille että yritysryhmille ympärivuotisesti. Alueen harrastusmahdollisuuksiin kuuluu muun muassa tenniskentät, soutu- ja moottorivenevuokraus sekä pyöräily ja kalastus.

Airiston vierasvenesatama ja hotelli saavat kesälle 2016 uutta ilmettä muun muassa uusista veneilijäsaunoista. Saunat on määrä valmistua asiakkaiden käyttöön kesäkuun alussa. Hotellirakennusta on myös ehostettu ja perheen pienimmätkin on huomioitu uudistamalla ulkoleikkialuetta.

Hotel Airisto Strandin läheisyydessä on tarjolla myös mökki- ja huvilamajoitusta. Tarjolla on erikokoisia ja -tasoisia mökkimajoituksia, joissa kaikissa on oma sauna ja keittiö.


AIRISTOLLA PUHALTAVAT UUDET TUULET!

Airiston vierasvenesatama ja hotelli ovat saaneet tänä kesänä uutta ilmettä muun muassa uusista veneilijäsaunoista, leikkipaikasta ja uudistetusta ravintolakonseptista. Kaikille lämpimästi tervetuloa uudistettuun Hotel Airisto Strandiin!